Vi trenger etablerere!

Er det én ting vi i Norge har bruk for i dag så er det kreative og driftige etablerere! Dette vil vi være avhengige av av en helt enkel årsak: Norge vil møte utfordringer i fremtiden og da er det om å gjøre at så mange som mulig har egne bein å stå på, og husk på at man ikke trenger å lage enormt store bedrifter for å lykkes: småbedrifter med kun én eller noen få arbeidsplasser vil være gull verdt!

Som du skjønner: vi har behov for kreative mennesker som har gode idéer som kan iverksettes og i Norge finnes det mange gode tilskuddsordninger for dem som vil starte med sin helt egen geskjeft – og dette er noe som man virkelig burde gripe sjansen til å iverksette, spesielt hvis man sitter på en god idé. Er du én av dem som har en god plan som du mener at du kan tjene litt penger på? Hvorfor ikke bare gjøre det? Hva er det som hindrer deg? Er det mangel på penger? Søk om et forbrukslån da vel hvis du ikke får noen investorer! Har du troen kan du skaffe deg slike lån fra en rekke forskjellige kilder!

Så lenge viljen er der, så kan du faktisk skaffe deg en liten ekstra inntekt om ikke annet, og hvis det ikke er de helt store investeringene som må til så er det i alle fall dumt å ikke ha prøvd i det minste! Kanskje kan du lage et produkt som tilhører en spesiell nisje og som ingen andre har prøvd før? Dette kan være innenfor mat, miljø eller noe annet spennende. Poenget er å lage et produkt som du kanskje kan ta deg godt betalt for og som det ikke er så komplisert å lage, og det er nettopp her den etterlengtede kreativiteten kommer inn.

Har du en helt spesiell idé, så start utforskingen i dag!